Skip to main content

Samenwerking bedrijven Hansea

Het bewijs dat onze bedrijven ook hulp kunnen bieden aan elkaar

Twee weken geleden, op vrijdag 12 mei 2017 stond chauffeur Luc Van Hemel (De Duinen nv) samen met 3 collega’s vertrekkensklaar in Nieuwpoort, bestemming Dilbeek, na een schooluitstap naar Ieper en de Kust.
Op dat moment gaf hij aan de collega’s aan zich niet goed te voelen. Hij voelde zich duizelig en had pijn in de borst.
Zijn collega’s hebben dan niet geaarzeld en zowel De Duinen (manager Boudewijn Langmans) als de dienst 112 verwittigd. Luc is dan naar het ziekenhuis van Veurne overgebracht, terwijl Boudewijn dringend naar een andere chauffeur op zoek ging. Hij had op dat ogenblik niet onmiddellijk iemand vrij, en bovendien : als hij hem wel had gehad, zou die niet snel in Nieuwpoort zijn door de verkeersdrukte.
 
Hij heeft dan contact genomen met Bruno Seurinck (HR) om te horen of er in de buurt nog andere autocarbedrijven waren. Bruno haalde aan dat Georges sprl misschien nog een optie was.
En gelukkig was er een chauffeur ter beschikking die onmiddellijk vrij was. Deze chauffeur is dan direct naar Nieuwpoort vertrokken om dan met de autocar (toevallig de ex-car van Blaise) te vertrekken richting Dilbeek.
 
En achteraf wees onderzoek in Veurne uit dat Luc Van Hemel een hartinfarct had gehad. Zaterdag trouwens nog een tweede, waarna  twee stents zijn geplaatst.

Luc is nu gelukkig aan de beterhand.

Wij wensen hem nog veel beterschap!

Blijf op de hoogte