Skip to main content

Openbaar vervoer

Met ca. 20% aandeel in de adresseerbare markt is Hansea de grootste particuliere exploitant in Vlaanderen en de belangrijkste partner van de Vlaamse openbare vervoersmaatschappij De Lijn.  Hansea verzorgt dagelijks stedelijke en regionale verbindingen in heel Vlaanderen en in de provincie Henegouwen in Wallonië.

Bekijk hier de reisinformatie en uurregelingen: 

  • De Lijn
  • TEC


Schoolvervoer

Om naar school te gaan en terug te keren naar huis, om op studiereis te gaan of gewoon naar het zwembad. Veel scholen willen het beste voor hun leerlingen. Dat is de reden waarom ze kiezen voor de ervaring van de dochterondernemingen van Hansea.

Hansea biedt het type voertuig dat overeenstemt met de specifieke behoeften van elke klant.

Autocardiensten

Hansea biedt luxe touringcars met zeer professionele chauffeurs voor groep excursies. Ook specifieke voertuigen, zoals slaapbussen, zijn ter beschikking van onze klanten.


Reisbureaus

Om onze klanten een volledige dienstverlening te bieden, zijn vier van onze dochtermaatschappijen voorzien van een reisbureau. Voor een korte city-trip of een verre reis naar China of Zuid-Amerika… Hansea biedt u de beste service aan de beste prijs. Of u nu een particulier, een groep of een vertegenwoordiger van een bedrijf bent, wij helpen u met de wereldwijde organisatie van uw reis.